Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Hostzone Support

Support department for Hostzone clients

 Hostzone Accounts

Accounts for Hostzone domains and packages